Cautare

1938 de rezultate pentru "tanase marin str spiru haret ne 9" (3.82 secunde)
Mihai Viteazul, Ion Heliade Radulescu, Gheorghe Lazar si Spiru Haret s-au intors astfel acolo unde ii stie o tara intreaga.
Proiectul care presupune refunctionalizarea silozului si cladirii morii este semnat de Andrei Constantin si Dobre Ada, ambii studenti in anul 5 la Facultatea de Arhitectura din cadrul Universitatii "Spiru Haret", potrivit arhimania.ro.
Viata ei in Romania s-a invartit mereu in jurul muzicii, chiar daca tanara a terminat Liceul de Informatica din Iasi si Facultatea de Matematica si Informatica a Universitatii Spiru Haret din Bucuresti.
Prof. Victor Craciun, Presedintele Ligii Culturale Pentru Unitatea Romanilor de Pretutindeni Prof. Nicolae Georgescu, Universitatea "Spiru Haret"
Imi exprim regretul cu privire la decesul scriitorului care ne-a facut pe multi dintre noi sa iubim poezia.
Juriul Expozitiei, prezidat de Spiru Haret acorda premiul II ex aequo lui Brancusi, Paciurea, Steriadi, Petrascu, Theodorescu-Sion. Pana in 1914, participa cu regularitate la expozitii colective din Paris si Bucuresti, inaugurand ciclurile Pasari Maiestre, Muza adormita, Domnisoara Pogany.
(...) Singurul lucru care a adus prejudicii importante desfasurarii optime a activitatii a fost reducerea de personal in conditiile in care noi ne-am extins activitatea. ... Ne straduim ca publicul sa nu simta diferente notabile cu minusm, ci numai cu plus.
Lilliana Sinziana Scriosteanu este absolventa a Facultatii de Sociologie-Psihologie, in cadrul Universitatii Spiru Haret din Bucuresti. ... Fiecare in familie isi cunoaste rolul personal, cu avantajele si responsabilitatile derivate din acest rol, ceea ce ne ajuta in dinamica familiala formata.
cu timpul insa ne place sa fim rai. Saracia, lipsa de orizont, carente educationale, ne imping sa fim astfel. Si nu reusim sa gasim acel comportament relaxant in care sa ne zimbim unul altuia, sa fim politicosi intre noi, sa ne respectam reciproc.
cu timpul insa ne place sa fim rai. Saracia, lipsa de orizont, carente educationale ne imping sa fim astfel. Si nu reusim sa gasim acel comportament relaxant in care sa ne zimbim unul altuia, sa fim politicosi intre noi, sa ne respectam reciproc.
am dat una noua, apoi am modificat-o si acum ne dam seama ca are multe lipsuri... ... Cladiri vechi, de pe timpul lui Spiru Haret. ... Astfel de elevi ca dinsul, si cred ca sint multi, ne dau speranta ca generatia care urmeaza va fi, in sfirsit, responsabila si de calitate.
am dat una noua, apoi am modificat-o si acum ne dam seama ca are multe lipsuri... ... Cladiri vechi, de pe timpul lui Spiru Haret. ... Astfel de elevi ca dinsul, si cred ca sint multi, ne dau speranta ca generatia care urmeaza va fi, in sfirsit, responsabila si de calitate.
Accidentul a avut loc pe Strada Spiru Haret, cand Ionut D. de 24 de ani a incercat o manevra de mers inapoi la coltul unei intersectii, fara sa se asigure corespunzator.
Localnicii din comuna Teslui, judetul Olt, vor avea in curand utilitati, o cresa si drumuri betonate si asfaltate, sustine primarul localitatii, Spiru Radulet. ... Potrivit primarului Spiru Radulet, administratia locala doreste sa acceseze fondurile europene pentru derularea mai multor proiecte de investitii.
Pe de alta parte, revista culturala Contrapunct apare la Bucuresti pe 9 ianuarie 1990 sub comitetul director format din Mircea Cartarescu, Ioan Grosan, Ioan Bogdan Lefter, Cristian Moraru si Mircea Nedelciu.
- Pe de alta parte, revista culturala Contrapunct apare laBucuresti pe 9 ianuarie 1990 sub comitetul director format din Mircea Cartarescu, Ioan Grosan, Ioan Bogdan Lefter, Cristian Morarusi Mircea Nedelciu.
Cel mai virulent oponent al acestui proiect a fost Florian Marin, liderul Sindicatului Liber "Navalistul" din Santierul Naval Daewoo Mangalia, care a solicitat ca in proiect sa apara date mai concrete, precum termenii in care se face aceasta creditare, durata creditului si garantiile pe care Primaria urmeaza sa le puna gaj.
Hai sa ne-o punem! ... M-am implicat mult in acea perioada in spectacole de marca ale Teatrului National din Craiova si am facut atunci Unchiul Vanea cu Mircea Comisteanu, Piticul din gradina de vara cu Silviu Purcarete, Scrisoarea pierduta, Varul Shakespeare, de Marin Sorescu.
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei. Ilie Marin participa in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 10.00 - 18.00 la targul organizat in Piata Amzei.
Condescu este evaziv Presedintele Centralei Nationale Miniere si al Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, Marin Condescu, a fost evaziv in declaratii, lasand sa se inteleaga faptul ca secretarul de stat Cosmin Popescu a deranjat anumite grupuri de interese de pe piata energiei.
google-analytics.com